Laat je piercen in onze AN x Romy Piercing Studio

Je kunt je laten piercen door een van onze ervaren piercers in onze geheel nieuwe Piercing Studio aan de Herengracht 369. Het enige wat je hoeft te doen is een afspraak te maken. In de winkel kies je de gewenste piercing uit onze nieuwe AN x Romy piercing collectie.

Piercing plaatsingen en onze methode

Bij The Piercing Studio zijn we trots op de persoonlijke service die we al onze klanten bieden. Je piercing afspraak begint met onze getrainde professionele piercers die de piercing opties en plaatsingen uitleggen en je persoonlijk styling advies geven, zodat je de perfecte piercing en plaatsing kunt kiezen die bij je past.

Hierna zullen onze piercers je verwelkomen in de studio en ervoor zorgen dat je comfortabel en klaar bent voor je piercing. Ze zullen hun ambacht zo voorzichtig mogelijk uitvoeren en je voorzien van alle nazorg instructies die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je piercings goed genezen, zodat je kunt genieten van je prachtige nieuwe sieraden.

FAQ

Hoe werkt het?

Laat je piercen

Als je een piercing wilt laten zetten in onze piercing studio kun je deze stappen volgen.

1. Boek online een afspraak om je te laten piercen in onze piercing studio. Kies de datum en tijd die jou uitkomt. Onze agenda gaat elke maand open.

2. In de winkel kies je jouw gewenste piercing uit onze AN x ROMY piercing studio collectie.

3. Onze goed opgeleide en gespecialiseerde piercers zullen hun magie op jou loslaten om jouw dagelijkse oor curatie naar een hoger niveau te tillen.

Wat zijn de prijzen?

De piercings in AN x ROMY Piercing studio collectie starten vanaf €159,95.

Welke winkel biedt de piercing service aan?

Je kunt je laten piercen door een van onze ervaren piercers in onze geheel nieuwe Piercing Studio aan de Herengracht 369

Kan je online een piercing kopen en deze in de piercing studio laten piercen?

Helaas kunt u het artikel niet online kopen en meenemen om te laten piercen, aangezien het artikel moet worden gesteriliseerd voor het piercing proces.

Als je een nieuwe piercing wilt laten zetten, kun je een afspraak te maken voor een piercing (klik hier ) en koop tijdens je afspraak de piercing van je keuze in de winkel.

Piercen jullie met een naald?

Al onze piercings worden gezet met steriele naalden voor eenmalig gebruik. Naalden openen een klein gaatje in de huid, deze methode beperkt zwelling en littekens in de omgeving.

Voor oorlellen bieden we echter wel de mogelijkheid om gepiercet te worden met een piercing pistool.

Is het mogelijk om te piercen met een ringetje?

Unfortunatly not. We only pierce the daith piercing with a ring. The other piercings will be pierced with a stud.