Laat je piercen in onze AN x Romy Piercing Studio

Je kunt je laten piercen door een van onze ervaren piercers in onze geheel nieuwe Piercing Studio aan de Herengracht 369. Het enige wat je hoeft te doen is een afspraak te maken. In de winkel kies je de gewenste piercing uit onze nieuwe AN x Romy piercing collectie.

Piercing plaatsingen en onze methode

Bij The Piercing Studio zijn we trots op de persoonlijke service die we al onze klanten bieden. Je piercing afspraak begint met onze getrainde professionele piercers die de piercing opties en plaatsingen uitleggen en je persoonlijk styling advies geven, zodat je de perfecte piercing en plaatsing kunt kiezen die bij je past.

Hierna zullen onze piercers je verwelkomen in de studio en ervoor zorgen dat je comfortabel en klaar bent voor je piercing. Ze zullen hun ambacht zo voorzichtig mogelijk uitvoeren en je voorzien van alle nazorg instructies die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je piercings goed genezen, zodat je kunt genieten van je prachtige nieuwe sieraden.

FAQ

Hoe werkt het?

Laat je piercen

Als je een piercing wilt laten zetten in onze piercing studio kun je deze stappen volgen.

1. Boek online een afspraak om je te laten piercen in onze piercing studio. Kies de datum en tijd die jou uitkomt. Onze agenda gaat elke maand open.

2. In de winkel kies je jouw gewenste piercing uit onze AN x ROMY piercing studio collectie.

3. Onze goed opgeleide en gespecialiseerde piercers zullen hun magie op jou loslaten om jouw dagelijkse oor curatie naar een hoger niveau te tillen.

Wat zijn de prijzen?

De piercings in AN x ROMY Piercing studio collectie starten vanaf €159,95.

What is the cost of the piercing service?

When you choose to get pierced at our piercing shop, you'll be charged for your selected piercing, and there is an additional fee of €35 for the piercing service itself.

Welke winkel biedt de piercing service aan?

Je kunt je laten piercen door een van onze ervaren piercers in onze geheel nieuwe Piercing Studio aan de Herengracht 369

Kan je online een piercing kopen en deze in de piercing studio laten piercen?

Helaas kunt u het artikel niet online kopen en meenemen om te laten piercen, aangezien het artikel moet worden gesteriliseerd voor het piercing proces.

Als je een nieuwe piercing wilt laten zetten, kun je een afspraak te maken voor een piercing (klik hier ) en koop tijdens je afspraak de piercing van je keuze in de winkel.

Piercen jullie met een naald?

Al onze piercings worden gepiercet met een naald. Dit maakt het proces zelf veel veiliger en minder pijnlijk. Bij het
piercing proces gebruiken we een holle naald die een kleine opening in de huid maakt en het weefsel veilig opzij duwt om ruimte te maken voor het inbrengen van de sieraden.

Voor oorlellen bieden we echter wel de mogelijkheid om deze te laten piercen met een piercing pistool.

Welke lengte gebruiken wij om mee te piercen?

De eerste keer piercen we altijd met een 8mm of 10mm piercing achterkant. Wij adviseren je om na 3 maanden de piercing boutique nogmaals te bezoeken voor een check-in, en eventueel op aanraden van onze piercers een 6mm achterkantje te kopen. Wij raden aan om de 8 of 10mm achterkant te bewaren in geval van zwelling als je immuunsysteem wat minder is, dan kan je deze opnieuw gebruiken.

Is het mogelijk om te piercen met een ringetje?

Helaas niet. We piercen alleen de daith piercing met een ringetje. De andere piercings worden allemaal gepiercet met een stud.

Hoelang duurt het genezingsproces?

De genezingsperiode is afhankelijk van het gebied van de piercing. Het grootste deel van de genezing vindt plaats binnen 8 weken voor een oorlel piercing. Voor een kraakbeen piercing (overal buiten de oorlel) vindt de meeste oppervlaktegenezing plaats in de eerste 12 weken, maar het diepere deel van de piercing heeft nog 9 maanden nodig om te genezen.

Moet ik het achterkantje van mijn piercing vervangen voor een kleinere maat?

Downsizing is het proces van het wisselen van sieraden naar een
korter staafje nadat de zwelling is afgenomen als je een piercing hebt laten zetten.
Het is belangrijk om je sieraden kleiner te maken om mogelijke
complicaties te voorkomen , zoals irritaties, bultjes of vreemde hoeken terwijl je piercing geneest
up.

Piercing achterkantjes (€49,95) zijn verkrijgbaar in onze Piercing Studio aan de Herengracht.

Vragen & Advies

Als je nog andere vragen hebt over je piercing, het genezingsproces, het verkleinen van de achterkant van je piercing etc. kun je je vragen stellen via WhatsApp naar het volgende nummer: +31623311693 en een van onze professionele piercers zal je een passend advies geven.