Custom Made

Met onze Custom Made-collectie kun je je eigen unieke ring op maat maken en personaliseren.

Nu beschikbaar op onze iconische Anna & Rose-ringen die zorgvuldig zijn gemaakt van 14k geel goud, beide ringen kunnen nu worden gepersonaliseerd met de edelstenen van jouw keuze: aquamarijn, amethist, blauwe topaas, citrien, granaat, blauwe saffier, smaragd, diamant, peridoot, robijn, tanzaniet en toermalijn.

Creëer jouw kenmerkende persoonlijke schat door te kiezen voor edelstenen met een speciale betekenis, of het nu de geboortestenen zijn van uw dierbaren, een steen die je doet denken aan een bepaald moment, of een juweel van je favoriete kleur. Wat je ook kiest, dit stuk zal zeker je kenmerkende stijl en levenslange schat worden.

Verkrijgbaar in de winkel en online.

How to customise your ring...

Step 1

Kies welke ringstijl je wilt hebben, je kunt kiezen voor de Anna Ring of de Rose Ring. Beide zijn gemaakt van 14K geel goud en zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Step 2

Once you have chosen the ring, click the 'personlise' option on the product page. Here you can personalise your ring by choosing which gemstones you would like to add. Once you have finished choosing - add the product to your bag and complete your purchase at the checkout.

Step 3

Stap 3: Zodra jouw bestelling is geplaatst, zullen onze goudsmeden de door jou gekozen edelstenen zorgvuldig op hun plaats zetten. Zodra je ring klaar is, wordt deze naar je verzonden met behulp van de verzendgegevens die je hebt opgegeven bij het afrekenen. Zodra je ring arriveert, is hij klaar om van te genieten!

Custom Made

Met onze Custom Made-collectie kun je je eigen unieke ring op maat maken en personaliseren.

Custom Made

Met onze Custom Made-collectie kun je je eigen unieke ring op maat maken en personaliseren.

Custom Made

Met onze Custom Made-collectie kun je je eigen unieke ring op maat maken en personaliseren.

FAQ

 We are proud to offer a brand new customization service; creating your own ring, made by our very own Goldsmith. The creation of your unique ring will start in our Atelier as soon as your order is placed.   

Hoe werkt het?

Begin met het selecteren van het type ringband die je wilt personaliseren, je kunt kiezen uit de Anna Ring of de Rose Ring, beide opties zijn verkrijgbaar in 14K geel goud.

Het is aan jou welke combinatie van edelstenen je wilt maken, kies uit de selectie van edelstenen en beschikbare maten die we aanbieden.

De prijs per combinatie wordt getoond, dit is een berekening van de geselecteerde ringband samen met de gekozen mix van edelstenen.

Bezoek onze ringmaat tabel als je twijfelt over je maat: https://www.anna-nina.nl/nl/pages/size-chart

Hoelang duurt het om te maken?

Het maken van jouw speciale ring heeft de hoogste prioriteit voor ons Atelier - jouw ring is binnen 2-3 weken na het plaatsen van jouw bestelling gereed en verzonden. Eenmaal klaar, wordt je pakket verzekerd naar je huisadres gestuurd. Neem contact met ons op via webshop@anna-nina.nl als je je ring liever ophaalt in onze winkel. Let op, afhalen is mogelijk in al onze winkels.

Is deze service ook beschikbaar in de winkels?

De Custom Made Collectie is zowel online als in de winkel verkrijgbaar. Je bent van harte welkom om langs te komen om te zien hoe jouw favoriete combinatie van edelstenen eruit zou zien in de gekozen ringband. We hebben in elke winkel een testset beschikbaar, zodat je ter plekke je ontwerp kunt mixen en matchen.

Wat zijn de voorwaarden?

Omdat dit een uniek stuk is dat speciaal voor jou is gemaakt, is retourneren niet mogelijk. Daarom raden we je aan om goed na te denken en je ontwerp te maken voordat je de bestelling plaatst, omdat het eindresultaat niet kan worden gewijzigd.

Houd er rekening mee dat alle edelstenen natuurlijk zijn en een klein kleurverschil kunnen hebben. We selecteren de stenen die het meest compatibel zijn met de stenen die online worden getoond.

De garantie op dit artikel is 1 jaar.