object

Brighten every moment with our out-of-the-box designs made of valuable materials that celebrate true craftsmanship.

leaves
leaves with cherry

Never-Ending Sieraden

Onze Never-Ending collectie heeft een selectie van unieke sieraden die - letterlijk - een leven lang meegaan. Deze magische sieraden worden op maat gemaakt en de schakels worden aan elkaar gelast. Met als resultaat een 'permanente' schat om voor altijd te dragen! 

Om je Never-Ending-sieraden te personaliseren, kun je klassieke Initialen, kostbare edelstenen en tijdloze vormen als bedel toevoegen die zijn ontworpen om je te herinneren aan dierbaren en momenten om niet te vergeten.

The Piercing Shop

De AN x Romy Piercing studio-collectie tilt de piercing-ervaring naar een nieuw niveau en biedt een unieke verzameling van simplistische en verfraaide piercing-accessoires.

Deze opvallende sieraden tillen je dagelijkse oor curatie naar een hoger niveau. Glanzende parels, aquamarijn, honing geel en robijnrood in de vorm van edelstenen zijn ingelegd in 14-karaats goud en zal perfect in het oor passen. 

Custom Made Rings

Met onze Custom Made-collectie kun je jouw eigen unieke ring creëren.

Creëer je eigen persoonlijke schat door te kiezen voor edelstenen met een speciale betekenis - of het nu gaat om de geboortestenen van je dierbaren, een steen die je herinnert aan een bepaald moment of een edelsteen van je favoriete kleur. Wat je ook kiest, dit stuk zal zeker je kenmerkende stijl en levenslange schat worden.