Neem contact met ons op als je onverhoopt een beschadigd of defect product ontvangt. Stuur ons een mailtje naar webshop@anna-nina.nl en voeg je ordernummer toe en een foto van het ontvangen item. We horen ook graag van je als je vermoed dat het item niet goed werkt of niet goed sluit.


Onze garantie is van toepassing op:

2 maanden garantie op Goldplated & Zilveren items.

1 jaar garantie op 14K Gouden items & Vintage sieraden.


Onze garantie is niet van toepassing in de volgende gevallen:


 • Krassen veroorzaakt door normaal gebruik.
 • Schade door onjuist gebruik of bewaren van het item.
 • Items aangepast of gerepareerd door een derde partij buiten Anna +Nina.


  Goed om te weten

  Onze garantie is niet van toepassing op producten die zijn gekocht in winkels of webshops anders dan via anna + nina.nl of onze Official Anna + Nina Stores. Neem contact op met de winkel waar je het item hebt gekocht.

  Garantie is geldig vanaf de datum van aankoop en is niet te verlengen wanneer het item pas later in gebruik is genomen. 

  Wij staan niet garant voor verloren items zoals oorbellen. Om compensatie of vervanging aan te bieden moeten wij het volledige artikel in het oorspronkelijke aantal retour ontvangen. Je kunt ons contacteren via webshop@anna-nina.nl om te kijken of wij nog een item over hebben.

  Oplossingen met terugwerkende kracht zijn niet mogelijk, meld eventuele klacht(en) direct.


  Never-Ending Collectie Garantie

  Het verfijnde ontwerp van de Never-Ending Jewelry Collection is een draagbare herinnering aan tijdloosheid. Houd er rekening mee dat een sieraad kwetsbaar is, we adviseren voorzichtig om te gaan met jouw unieke Never-Ending Piece.


  Onze garantie is van toepassing in de volgende gevallen:

  • Als het in een mogelijke situatie (zoals een ziekenhuisbezoek) verplicht is om je Never-Ending-item te verwijderen, kom dan terug en we zullen het opnieuw bevestigen in een van onze Anna + Nina-winkels. Open indien mogelijk de armband bij het verbindingsringetje, zodat we het opnieuw kunnen bevestigen zonder de schakel te beschadigen.
  • Als je jouw Never-Ending item bent kwijtgeraakt en weer terug hebt gevonden, breng het sieraad dan naar een van onze Anna + Nina-winkels en we checken graag of we het item opnieuw kunnen bevestigen.

   

  Onze garantie is niet van toepassing in de volgende gevallen:

  • In het geval jouw Never-Ending sieraad is gebroken.
  • Aangezien je Never-Ending Piece sieraad aanhoudend gedragen wordt, zullen er gebruikssporen ontstaan. Door het dragen kan het item uitrekken.
  • Het verlies van je Never-Ending sieraad valt niet onder onze garantie, aangezien het niet kan worden gecontroleerd op mogelijke fabricagefouten. We dienen het artikel te beoordelen om reparatie of compensatie aan te bieden.
  • Als je een verandering in de kleur (intensiteit) van jouw witgouden Never-Ending sieraad opmerkt, houd er dan rekening mee dat kleurveranderingen kunnen optreden als gevolg van een combinatie van: contact met chemicaliën in cosmetica, water, de ph-waarde van je huid en andere materialen.