A+N - Atelier

Het Atelier is onze kleine parel, verborgen in een eeuwenoud grachtenpand in hartje Amsterdam. Het is een plek waar je kunt kwijlen over de mooiste en unieke 14K-sieraden. In ons piepkleine Atelier doet onze ervaren goudsmid Sophie waar ze goed in is. Ze maakt, remakes en graveert 14K oorbellen, kettingen en nog veel meer. Het is ook mogelijk om met Sophie om de tafel te gaan zitten en je eigen sieraadontwerpdroom tot leven te laten komen! Moeten we nog meer zeggen? 

In ons Atelier verkopen we onze eigen sieradencollecties, maar ook een groot aantal unieke vintage vondsten, waaronder ringen, hangers en oorbellen. Het is moeilijk om te kiezen tussen al die adembenemende stukken, en we weten zeker dat er voor elk wat wils is. Onze goudsmid controleert al onze vintage schatten om er zeker van te zijn dat ze van de hoogste kwaliteit zijn en een leven lang mee kunnen gaan.

A+N - Atelier Herengracht

Ons kleine Atelier voelt oh zo speciaal voor ons, want het brengt je echt bij de bron van ons merk. Hier kun je een exclusief kijkje nemen in de Anna + Nina keuken’ en met eigen ogen zien hoe we onze eerste ideeën uitwerken, die later echte juwelen worden.. 

Wat ons Atelier anders maakt dan elke andere boetiek, is dat we niet alleen onze geliefde items verkopen, maar dat je samen met Sophie je eigen ontwerpen kunt maken. Het is een van de coolste dingen om onze goudsmid haar magie te zien werken in de kelder van het Atelier. Je kunt zelfs je oren laten piercen door een van onze Anna + Nina meisjes. En als u uw juwelen wilt laten polijsten of graveren, is dat ook geen probleem. Voor vragen kun je gewoon langskomen; we vertellen je graag alles over bepaalde edelstenen, onze vintage liefdes en onze eigen collecties.

A+N - Atelier Herengracht

juli 02, 2020