A+N - Join our community
De Anna + Nina-community draait helemaal om het vieren van individualiteit en stijl en er is niets waar we meer van houden dan jullie allemaal onze prachtige stukken te zien maken. Word lid van onze community, laat ons je looks zien, laat je inspireren en inspireer alle andere A+N-meisjes!

Ken je dat gevoel wanneer je eindelijk een nieuw sprankelend sieraad in handen krijgt of een kandelaar ziet die net lijkt te ontbreken in je fantastische brunchtafel. We kennen het maar al te goed alle Anna + Nina-meisjes!! 

De vlinders in je buik, de twinkeling in je ogen en die onmiskenbare gloed als het eindelijk van jou is. We vinden dat moment te speciaal om niet vast te leggen en te delen met de wereld, vind je ook niet?

Word lid van de @annaninanl-gemeenschap en onze wondere wereld van wonderen, gevuld met fantastische kleuren, grillige flair en inspiratie uit alle hoeken van de wereld!
A+N - Join our community
Licht, camera, actie...
Het enige dat nodig is, is een simpele foto! Dus dachten we dat we enkele van onze beste tips zouden delen voor die perfecte foto.

1.Verlichting 
Anna + Nina-schoonheden schitteren graag (ja, dat ben jij en al onze mooie schatten), dus zorg ervoor dat je die verlichting goed hebt. We houden van natuurlijk licht en de Insta perfect golden hour’ voor de ultieme glow!! 
A+N - Join our community
2.Details 
Je bent mooi, dus wees niet bang om dichtbij en persoonlijk te komen en ons die mooie stukken te laten zien! Doe mee met de foto, maar maak je geen zorgen als je dat niet doet, onze schoonheden weten hoe ze helemaal alleen moeten schitteren. En onthoud: een opname van hoge kwaliteit zal die prachtige details nog meer laten opvallen.
A+N - Join our community
3.Styling (jij doet jou!) 
We zijn helemaal weg van al onze Anna + Nina-stukken, maar wat ze echt speciaal maakt, is de styling. De manier waarop je je favoriete stukken mixt en matcht en je eigen oh-zo-speciale persoonlijke touch toevoegt - dat is het echte geheim!
A+N - Join our community
juli 16, 2020