Omdat we haasten naar het einde van 2020 (ik bedoel: wanneer. zal het. eindigen.), denken we dat november de perfecte maand is om je kerstboom op te zetten. Want als je jezelf isoleert in een klein kerstdorp dat je thuis noemt, zal het leven beter zijn - gegarandeerd!

A+N - How to decorate a christmas tree

In vier eenvoudige stappen laten we je zien hoe je dit aanpakt, zodat er geen stress is (dus stap nul: pak een fles wijn en alle snacks)

A+N - How to decorate a christmas tree
Stap 1: Elke boom heeft lichten nodig, of je nu de voorkeur geeft aan warme - hele coole of die funky veelkleurige (wie zijn wij om te beoordelen). Doe altijd eerst de lampjes aan voordat je de kerstboom gaat versieren. We hebben er zelfs een met ingebouwde verlichting en dit haalt echt de rand eraf, gewoon klikken en gaan..
Stap 2: We houden van kleurrijke linten in de boom, het vult de boom met geweldige kleuren en is gemakkelijk te doen! Wij geven de voorkeur aan zijdeachtig of fluweel in tinten die bij je ornamenten passen. Voor een extra speelse look wissel je af met verschillende vormen en maten.
A+N - How to decorate a christmas tree

 Stap 3: Nu het leuke gedeelte: ornamenten! Oud, nieuw, sentimenteel of in bulk - alles is voldoende. Natuurlijk geven we de voorkeur aan Anna+Nina, maar we zijn erg bevooroordeeld. Dit jaar is onze collectie een combinatie van Alice in Wonderland en Salvador Dalí, dus denk aan bloemen, eigenzinnige dieren en geweldige generieke kerstballen. Wij van Anna+Nina geven de voorkeur aan meer is meer, want minder is vervelend!

Stap 4: last but zeker not least! leg alle cadeautjes onder de kerstboom om het een gezelliger gevoel te geven (als je ze al hebt natuurlijk, zo niet, ga dan naar onze schenkingsgedeelte)
A+N - How to decorate a christmas tree 
We hopen dat dit nuttig was en zo niet, dan helpen onze lieve meiden in de winkel of van onze klantenservice je graag!
Vrolijk Kerstfeest
Anna + Nina
november 18, 2020