A+N - Buy a tree and save our world
Hoewel we niet kunnen wachten om dit jaar onze kerstbomen op te zetten, kunnen we niet anders dan denken aan de impact van al die bomen die in januari buiten op straat zullen staan...begrijp ons niet verkeerd, we hou van echte bomen, de frisse geur van een Nordmann-spar in je huis is gewoon de kersthemel! MAAR we kunnen zeker beter. Welnu, we hebben de coolste stichting gevonden, EarthToday, die ernaar streeft om 50% van het aardoppervlak te beschermen! Hoe kun je het vragen, nou... voor elke 1,20 die aan hen wordt gedoneerd, bescherm je 1m2 van het groen op aarde!y!
Je vraagt je nu dus af, wat doneren we. Iets tofs natuurlijk! We veilen een hele (nep)kerstboom! En niet zomaar een kerstboom, een Anna + Nina kerstboom! Yup, deze boom is volledig uitgedost met Anna+Nina ornamenten en lichtjes, en het mooiste is dat Anna en Nina de boom persoonlijk bij je afleveren! Hoe cool is dat!? 
Oké, dus hoe kom je aan deze boom, vraag je je af. We zullen de foto van de boom op donderdag 19 november op onze IG-feed plaatsen. Het is een open veiling dus je kunt gewoon onder de foto reageren met je bod, het bieden begint bij 600 (de boom zelf is 1500 waard!). We sluiten het bieden op zondag 22 november om 23:59 uur (CET). De hoogste bieder wint en 100% van de winst wordt gedoneerd aan EarthToday. Opgewonden We weten dat we dat zijn!are!
Alleen verkrijgbaar in de Benelux - Boom kan vanaf 1 december geleverd worden.
Laten we het seizoen van geven beginnen met een geweldige donatie aan EarthToday!
U kunt 1,20 doneren ter bescherming van 1 m2 
Klikhier om voor jezelf te doneren!
Veel plezier met bieden!!!

Boom specificaties:
- De boom is 2.70m
- Volledig geïntegreerde verlichting
- Kliksysteem
- Meer dan zeventig Anna + Nina-ornamenten
november 19, 2020