A+N - Christmas at home
Deze kerst zullen we thuis doorbrengen met onze dierbaren - heilige wijn drinken en de (niet-zo) stille nachten weg dansen. Ligt het aan ons, of heb je ook al zin in al het eten dat je tijdens de feestdagen gaat eten? Laten we beginnen met het voorbereiden en dekken van de kersttafel om alvast in de stemming te komen. Weet niet waar te beginnen Hallelujah - we staan voor je klaar en vertellen je stap voor stap hoe je het moet doen. Oh, en vergeet de maretak niet!e!
A+N - Christmas table setting
De eerste stap is het gebruik van een mooi tafelkleed, denk na over de algehele look die je wilt creëren - we geven meestal de voorkeur aan iets in een lichte kleur.
Ga naar de winkel, ga naar je lokale bloemenmarkt om je favoriete boeketten te halen en ga langs in de winkel om de meest verse groenten te halen!
En het deel waar we het meest naar uitkijken, het verzamelen van alle ornamenten. Sommige hebben we al jaren en sommige hebben we net in onze winkel gekocht.
A+N - Christmas table
Vergeet niet alle kaarsen te verzamelen die je kunt vinden, we hebben er veel nodig. De beste manier om dat gezellige gevoel te creëren!
A+N - Christmas tablesetting
Begin nu met het dekken van de tafel met je mooiste bestek, stoere borden, glamoureuze wijnglazen en handbeschilderde schalen.
Haal al het groen in huis om een middelpunt te maken. Gebruik gebladerte, bessen en mooie bloemen om kleur toe te voegen en vergeet niet om ornamenten toe te voegen aan het middelpunt. Het perfecte moment om ze nog meer te laten zien.
A+N - Christmas tablesetting
Voor de servetten voegen we een schattig lint toe dat bij de rest van de tafel past, dus kijk welke kleuren je bloemen, ornamenten en zelfs eten hebben!
A+N - Christmas tablesetting
Zet je fruit en groenten in schattige kommen op tafel. Voeg ook de kandelaars toe tussen het gebladerte en de bloemen.
Tot slot kunt u uw favoriete flessen sterke drank, wijn en zelfs olijfolie toevoegen. Tegen het einde zou je tafel nul lege plekken moeten hebben - meer is meer als het op Kerstmis aankomt!
A+N - Christmas tablesetting
Oh en, nou, het is Kerstmis, dus veel cadeaus! Bekijk onze cadeau-sectiehier om cadeaus voor het hele gezin te vinden.

Een hele fijne kerst van het Anna+Nina team!
december 09, 2020