We dwaalden door de wildernis om inspiratie op te doen voor de FW21 Jewellery Collection. We volgden de diepe rivieren en magische prairies met wilde bloemen die zich ontvouwden onder de blauwste blauwe luchten. We raakten betoverd door het ruige landschap van het platteland, de ruige bergen en de rijen gigantische cactussen. Dit is de plaats waar het Gouden Uur nooit eindigt en waar de geest sterk en fel wordt.
A+N - The rise of the southern sun
We hebben deze sieradencollectie gecreëerd om te ontsnappen aan het gewone. De collectie biedt een onverwachte mix van juwelen, gemodelleerd als schorpioenen, hoefijzers, gaucholaarzen en geluksgetallen, allemaal met een vleugje ouderwetse rand. De materialen die we gebruikten zijn net zo oogverblindend als het landschap van de wildernis: koraalkralen, glinsterende edelstenen en email in de warmste kleuren, zoals terracotta en goudbruin. De sieraden zijn gemaakt van zilver, verguld zilver, verzilverd messing en verguld messing. Je vindt talloze (enkele) oorbelbedels, ringen, halskettingen en oormanchetten die gecombineerd kunnen worden in het eindeloze spel van mixen en matchen.h.
A+N - The rise of the southern sun
A+N - The rise of the southern sun
Met deze collectie nodigen we je uit om de wildernis in te gaan en het onbekende te verkennen. Ga nog een stap verder en maak gebruik van het onverwachte in jezelf. Volg je intuïtie en experimenteer met het combineren en combineren van verschillende sieraden. Doe de Rodeo Ring-oorringen om, leg de Saloon Tag-ketting over de Yee-Haw Coral Necklace en schuif de Sheriffs Star Ring om uw vinger. Lanceer jezelf in de wildernis, jaag op het ongeziene. En kom nooit over het wonder van het onbekende heen.
A+N - The rise of the southern sun
augustus 03, 2021