Met de komende sombere dagen en het dagelijkse leven dat elke dag weer normaal wordt, wat is een betere manier om het te vieren dan met eten, drinken en een oh zo fantastische inrichting 

De regenachtige en koudere dagen komen eraan, maar dat is een extra reden om je tafelaankleding thuis een beetje extra liefde te geven! En het eten smaakt zeker beter als de tafel er mooi uitziet, vind je ook niet?

We hebben Anna en Nina zelf gevraagd om hun geheimen over het creëren van de ultieme tafelsetting met ons te delen.
A+N - Tablesetting
Tip 1: Meer is meer.
"Voor ons zijn er geen regels. Je diner moet een feest zijn en je tafel moet er ook zo uitzien. Mix en match. Zoek een print, een tafelkleed of een servet dat je leuk vindt en werk er omheen. Wij geloven in meer is more en houdt ervan om verschillende patronen, strepen en kleuren met elkaar te combineren om dat WOW-effect te creëren."
 
A+N - Table setting
Tip 2: Omarm het seizoen met speelse tinten en patronen. 
Welk seizoen het ook is, of het nu lente, zomer, herfst of zelfs winter is, kleuren hebben gewoon die magische kwaliteit om de juiste sfeer te creëren! En voor die extra sprankeling, vergeet niet een van je favoriete kaarsen aan te steken. Het zijn de details die het verschil maken!
A+N - Table setting
We houden van alle soorten porselein met verschillende speelse designs erop. We zijn verliefd op de felle kleuren die werken in combinatie met het eten dat je serveert. Het is heerlijk !"
A+N - Tablesetting
Tip 3: Investeer in sleutelstukken
Als je iets voor op tafel wilt investeren, zou ik zeggen investeer in een mooie kandelaar of een vaas. Kaarsen en bloemen maken de tafel en je wilt dat hij de aandacht trekt."
A+N - Tablesetting
Tip 4: Haal het Cosy Feeling in huis! 
Geen zin om uit te gaan tijdens de koudere dagen. Nou, maak je geen zorgen, met de juiste stukken haal je dat gezellige restaurantgevoel direct in huis. Kleurrijke items met diepe warme kleuren doen je denken aan het zitten in je favoriete restaurant na een lange koude stadswandeling.
Nu we onze toptips met u hebben gedeeld, zijn we benieuwd naar uw mening over de ultieme tafelaankleding! Laat ons je uiterlijk zien en word onderdeel van de Anna + Nina-community door te taggen@annaninanlin je IG-berichten.
augustus 31, 2021