A+N - Solid Gold
Nina: Anna en ik begonnen met Anna + Nina toen we tweeëntwintig waren met een zak vol dromen. Naarmate we ouder werden, werden we meer en meer aangetrokken tot echt 14k goud in plaats van vergulde/gedompelde/gevulde stukken, die binnen een paar jaar vervagen. We wilden investeren in 'the real thing', duurdere stukken die een leven lang (en langer) meegaan. Daarom kwam het idee van de Solid Gold Collection bij ons op. Ringen, bedels, oorbellen geïnspireerd op vintage juwelen met een Anna + Nina touch. Anna's oma was goudsmid en ze heeft de meest benijdenswaardige verzameling stenen, dus het was voor ons logisch om veel (edel)stenen in deze verzameling te gebruiken. Gouden weetje: de Anna Ring Emerald is geïnspireerd op een ring die Anna's oma zelf heeft gemaakt..”  


Anna: Nina's moeder houdt ervan om veel zware gouden ringen te dragen. Dit inspireerde ons om onze Double Ring Diamond te creëren; een ring waar je niet meer aan denkt als je hem eenmaal hebt gezien. Onze Solid Gold Collection is een stuk tijdlozer dan onze andere collecties en is gevuld met stukken die gemaakt zijn om voor altijd en altijd te dragen..”
A+N - Solid Gold
Al het massief goud is gemaakt van 14 karaats goud. Het beste hieraan is dat je deze - in vergelijking met vergulde juwelen - de hele tijd kunt dragen (en ja, zelfs tijdens het zwemmen, douchen, sporten) en het goud niet vervaagt.

Eens per jaar lanceren we enkele nieuwe Solid Gold-stukken die we aan de collectie toevoegen. Maar we nemen ook enkele (oudere) stukken uit de collectie en vervangen deze door andere solide gouden liefdes. De reden hiervoor is om het exclusief te houden, zodat niet iedereen over de hele wereld dezelfde stukken zal dragen. De prijzen van Solid Gold variëren voortdurend, omdat de goudprijs altijd op en neer gaat, wat betekent dat een stuk het volgende jaar duurder kan worden dan voorheen.

Het idee achter onze Solid Gold-collectie is dat die glinsterende schatten voorgoed gedragen kunnen worden en van generatie op generatie kunnen worden overgedragen. Anna en Nina hebben allebei de kostbaarste juwelen van hun voorouders geërfd en dromen weg bij het idee om ze ooit aan hun eigen dochters over te dragen. Gouden sieraden kopen is de grootste investering die je ooit kunt doen, want de waarde ervan zal verdubbelen - of zelfs verdrievoudigen..
A+N - Solid Gold
Heb je wat meer informatie nodig over hoe je onze Solid Gold-collectie kunt dragen? Bekijk hieronder onze instructievideo: 

mei 10, 2020