Vintage, vintage, vintage wij houden van vintage! Wat is er niet om van te houden Een unieke schat vinden die niemand anders heeft, iets bezitten met geschiedenis en een mysterieus verhaal erachter! En omdat we er zo dol op zijn, wilden we een manier vinden om het aan onze klanten aan te bieden en, net als al het andere, deden we het op de Anna + Nina-manier! 

We zijn al vele jaren actief in de sieradenbranche en hebben een geweldig portfolio van contacten en geweldige partners opgebouwd, wat betekent dat we altijd als eerste horen over nieuwe vintage ringen op de markt. We kopen de ringen altijd lokaal in, maar de ringen kunnen van over de hele wereld komen. Hoewel we graag echt op jacht zouden gaan om de oorspronkelijke oorsprong van elke ring te vinden, is dat bijna onmogelijk! Dus in plaats daarvan geven we er de voorkeur aan om creatief te zijn en onze eigen verhalen te bedenken over waar de ringen vandaan komen en wie ze misschien heeft gedragen, we houden tenslotte van een beetje mysterie en denken persoonlijk dat dit bijdraagt aan het karakter van de ringen.
A+N - Vintage Rings
Zodra we nieuws hebben over nieuwe ringen, gaat ons team van in-house gespecialiseerde inkopers aan de slag! Ze hebben niet alleen een geweldig oog voor de mooiste juwelen, maar weten ook waar ze op moeten letten, verschillende stenen, slijpvormen en materialen, hun specialistische kennis stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat we het beste uit het stel halen! Nadat we de ringen hebben gevonden, overhandigen we ze aan onze eigen goudsmid die elke ring afzonderlijk controleert en schoonmaakt, zodat ze mooi en glanzend zijn, klaar om naar hun nieuwe huis te gaan!
A+N - Vintage rings
 

Andere nuttige informatie over onze Vintage ringen:

Hoe vaak lanceert u Vintage Rings online

Omdat de vraag naar onze Vintage ringen toeneemt, hopen we elke maand een nieuwe batch te lanceren! Je kunt onze IG in de gaten houden en je aanmelden voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn! Wist je dat we ook vintage ringen verkopen in onze winkels. Je vindt ze in onderstaande winkels: 
1. Atelier
2. Herengracht
3. Overig
Zijn de ringen in de winkels anders dan die online?

Ja absoluut! We hebben verschillende ringen online en in de winkels. Ze zijn allemaal uniek en verschillend!
Kunnen de ringen worden aangepast?

Het simpele antwoord is: niet altijd. Onze goudsmid beoordeelt elke ring zorgvuldig om er zeker van te zijn dat deze van hoge kwaliteit is en controleert of ze kunnen worden aangepast, en zo ja, naar welke maten. We nemen deze informatie altijd op in de beschrijving van elke ring online, zodat je dit altijd kunt controleren voordat je koopt. Omdat we ons eigen Atelier hebben, bieden we wel een resize-service aan. Meer informatie daarover vind je hier.
Is het mogelijk om een specifieke stijl aan te vragen? 
We zijn altijd op zoek naar feedback van onze klanten, dus we horen het graag als je specifieke stijlen wilt zien. U kunt een verzoek voor een bepaalde stijl bij ons indienen op:webshop@anna-nina.nl en we zullen ons uiterste best doen om de perfecte ring voor jou te vinden!
A+N - Vintage Rings
maart 24, 2020