"Hoe versier je je kerstboom"
Door Nina Poot (mede-eigenaar Anna + Nina)
Er zijn twee soorten kerstbomen: 1. de saaie, en 2. de waanzinnig coole, over-the-top, wowzer, in your face-bomen. We hoeven je niet te vertellen welke onze favoriet is. Wil je je kerstboom op een Anna + Nina manier versieren? Met een stappenplan laten we je zien hoe je als een professional je kerstboom kunt versieren. Het enige wat je nodig hebt zijn wat twinkelende lichtjes, peperkoekkoekjes (als tussendoortje) en je verzameling kerstversieringen. Ga wild, heb een bal!!
A+N - How to Decorate your christmas tree

STAP 1: De eerste stap om een mooie kerstboom te maken, is door de lichtjes rond de boom toe te voegen. Denk er altijd aan om een stap achteruit te doen en te kijken of de lichten gelijkmatig worden verspreid.

Tip: Knijp met uw ogen tijdens het controleren, dit zal u helpen om te zien of er gaten in het licht zijn.


STAP 2: Bind linten in je boom om hem een extra touch te geven. We houden ervan om zoveel mogelijk texturen te hebben, denk aan fluweel, satijn en glittergaren. We kozen voor rood lint om een klassieke kerstlook te creëren in combinatie met de groene boom.

A+N - How to decorate your christmas tree

Stap 3: Nu is het tijd voor de basisballen. Hier kun je meer simplistische stijlen gebruiken om een goede basis te creëren. (De definitie van basis zal voor iedereen anders zijn).

Tip:  Vergeet niet om kerstballen dicht bij de kofferbak te hangen. Zo krijgt je kerstboom een volumineus gevoel.

Stap 4: Hier begint het plezier! Vul alle gaten in met zoveel gekke en kleurrijke kerstballen als je kunt, en voeg je persoonlijke kerstballen toe die je van voorgaande jaren hebt verzameld. Als je niet genoeg hebt, staan we altijd voor je klaar!

Tip: Houd in gedachten: "te veel is nooit genoeg"!

A+N - How to decorate your christmas tree

Stap 5: Je bent bijna klaar. Nu je kerstboom staat te schitteren en de mooiste in de buurt is, is het tijd om al je mooie cadeaus eronder te plaatsen. Vergeet niet wat Anna+Nina-schatten toe te voegen voor je dierbaren.

A+N - How to decorate your christmas tree

A+N - How to decorate your christmas tree

Stap 6: Last but not least maak je de rest van je huis gezellig met kerstversieringen. Denk aan kerststerren, kaarsen, lichtjes etc. Druk op play op je kerstplaylist (waarin Mariah Carey en Michael Bublé natuurlijk niet mogen ontbreken) en je boom is helemaal kerstklaar!

Fijne vakantie!

Liefs, Nina

x


MEER INSPIRATIE NODIG BEKIJK HIER ONZE HOW-TO-VIDEO: 

 

december 03, 2019