De AN x ROMY piercing collectie tilt de
piercing ervaring naar een nieuw niveau en biedt een unieke selectie van simplistische en verfraaide piercing accessoires.
De unieke sieraden geven een nieuwe
betekenis aan jouw alledaagse oorbellen curatie.

Romy Renaissance

Dompel jezelf opnieuw onder in de wondere wereld van betoverende sieraden die Romy Boomsma in samenwerking met Anna + Nina heeft gemaakt. Geïnspireerd door het ongelooflijke succes van onze vorige collecties.

Handgemaakt van de beste materialen en een combinatie van vintage invloeden met modern design, AN X Romy stukken zijn onweerstaanbaar.

Birthstones

Wij zijn van mening dat fijne sieraden de zeldzame kwaliteit bezitten om wonderbaarlijk speciale momenten voor decennia en generaties te bewaren.

We combineerden hedendaags design met edelstenen vol symboliek om sieraden te creëren die jouw unieke verhaal zullen dragen. Onze collectie geboortestenen zit vol met schatten die herinneringen maken.

Custom Made Rings

Met onze Custom Made-collectie kun je jouw eigen unieke ring creëren.

Creëer je eigen persoonlijke schat door te kiezen voor edelstenen met een speciale betekenis - of het nu gaat om de geboortestenen van je dierbaren, een steen die je herinnert aan een bepaald moment of een edelsteen van je favoriete kleur. Wat je ook kiest, dit stuk zal zeker je kenmerkende stijl en levenslange schat worden.