Ontsnap aan het alledaagse en fleur elk moment op met onze unieke ontwerpen, gemaakt met waardevolle materialen en vier echt vakmanschap

Wij zijn, Anna + Nina.

Gifting Season

Het perfecte cadeau kiezen kan een hele uitdaging zijn, daarom wilden wij je helpen met het kiezen van het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Voor onze cadeaugids hebben we onze mooiste sieraden, interieur items en kledingstukken geselecteerd die vreugde en verrukking zullen brengen bij het schenken ervan.

Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een geliefde of gewoon jezelf wilt trakteren, onze cadeaugids heeft alles wat je maar kunt wensen.

Birthstones

Wij zijn van mening dat fijne sieraden de zeldzame kwaliteit bezitten om wonderbaarlijk speciale momenten voor decennia en generaties te bewaren.

We combineerden hedendaags design met edelstenen vol symboliek om sieraden te creëren die jouw unieke verhaal zullen dragen. Onze collectie geboortestenen zit vol met schatten die herinneringen maken.

Mix en Match

Dompel jezelf onder in de feestdagen met onze vrolijke en heldere kerstornamenten! We hebben de meest wonderbaarlijke decoraties en speelse ornamenten om je kerstboom te laten opvallen en schitteren.

Geniet van deze levendig opnieuw ontworpen items door onze ornamenten te mixen en matchen en ontvang 15% korting wanneer je 10 of meer koopt .