Ontsnap aan het gewone met onze collectie unieke ontwerpen.

Wij zijn, Anna + Nina.

Kimono's

We belichamen de essentie van de zomer en creëerden zes nieuwe kimono's in juweel tinten, prachtige vormen en luchtige stoffen. Vloeiende wijde mouwen en levendige bloemen versterken het gevoel van gemak dat in deze essentials voor warm weer is genaaid.

Gedetailleerd met prachtige riemen die op meerdere manieren kunnen worden gedragen, combineren de kimono's op een kunstige manier functionaliteit met een uitgesproken moderne bohemian stijl.

Birthstones

Wij zijn van mening dat fijne sieraden de zeldzame kwaliteit bezitten om wonderbaarlijk speciale momenten voor decennia en generaties te bewaren.

We combineerden hedendaags design met edelstenen vol symboliek om sieraden te creëren die jouw unieke verhaal zullen dragen. Onze collectie geboortestenen zit vol met schatten die herinneringen maken.

Art Work

Je weet dat we originaliteit en kunst waarderen, die onze collecties zowel inspireren als sterk beïnvloeden. Daarom hebben we een fijne selectie van prachtige prints gemaakt van getalenteerde kunstenaars.

Een mooie, ietwat mysterieuze print brengt gemakkelijk stijl en kleur in je huis en vertaalt op subtiele wijze je unieke persoonlijkheid.