Brighten every moment with our out-of-the-box designs made of valuable materials that celebrate true craftsmanship.

The Piercing Shop

De AN x Romy Piercing studio-collectie tilt de piercing-ervaring naar een nieuw niveau en biedt een unieke verzameling van simplistische en verfraaide piercing-accessoires.

Deze opvallende sieraden tillen je dagelijkse oor curatie naar een hoger niveau. Glanzende parels, aquamarijn, honing geel en robijnrood in de vorm van edelstenen zijn ingelegd in 14-karaats goud en zal perfect in het oor passen. 

Birthstones

Wij zijn van mening dat fijne sieraden de zeldzame kwaliteit bezitten om wonderbaarlijk speciale momenten voor decennia en generaties te bewaren.

We combineerden hedendaags design met edelstenen vol symboliek om sieraden te creëren die jouw unieke verhaal zullen dragen. Onze collectie geboortestenen zit vol met schatten die herinneringen maken.

Custom Made Rings

Met onze Custom Made-collectie kun je jouw eigen unieke ring creëren.

Creëer je eigen persoonlijke schat door te kiezen voor edelstenen met een speciale betekenis - of het nu gaat om de geboortestenen van je dierbaren, een steen die je herinnert aan een bepaald moment of een edelsteen van je favoriete kleur. Wat je ook kiest, dit stuk zal zeker je kenmerkende stijl en levenslange schat worden.