Vintage Ringen 
Al onze vintage ringen die online en in de winkels worden verkocht zijn authentieke vintage ringen, wat betekent dat ze eerder gedragen zijn en niet 'nieuw'. Wij denken zeker dat dit elk stuk uniek maakt en karakter geeft aan het juweel. Al onze Anna + Nina vintage ringen zijn afkomstig uit Amsterdam de samenstelling vaststelt. Iedere ring wordt voorzichtig geëvalueerd, waarbij het materiaal, de stenen en de samenstelling vast worden gesteld.                                                                               Vermaken:  
Omdat de ringen vintage zijn, is de maat al vastgesteld en niet op maat gemaakt. Op elke product pagina kun je zien in welke maat de ring beschikbaar is. Om je te helpen hebben we de mogelijkheden tot vergroten/verkleinen aangegeven per item. Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om de ringen om te zetten naar elke maat en dat er grenzen zijn. Mocht je je ring bij Anna + Nina willen verkleinen volgens de mogelijkheden vermeld in het item overzicht, kun je dit doen door ons Atelier in Amsterdam te bezoeken. Houd er rekening mee dat er kosten in rekening worden gebracht voor het aanpassen van de grootte (zie hieronder). Helaas is het niet mogelijk om onze goederen te verzenden via de post, het is ook niet mogelijk voor ons om de goederen naar u te verzenden na het aanpassen van de maat, de goederen moeten persoonlijke worden afgeleverd en opgehaald bij ons in het Atelier.                         


Aanpassingskosten bij het Anna + Nina Atelier:
• Maat verkleinen € 25.00 (per maat) 
• Maat vergroten € 50 (per maat)                                                                         


Al onze Vintage sieraden hebben een garantie van 12 maanden. Houd er rekening mee dat deze garantie niet geldig is als de ring is aangepast door een andere goudsmid en als het formaat van een ring is gewijzigd kunnen we geen terugbetaling bieden.