Onze sieradenlijn bestaat uit verschillende kostbare materialen, die zorg nodig hebben om de sieraden zeer lang te laten schitteren. Daarom hebben we enkele tips en trucs om onze sieraden mooi te houden!

14K goud
Goud is een waardevol metaal dat bij normaal gebruik niet oxideert of verkleurt. In combinatie met edelstenen raden we het aan om jouw sierraad niet te dragen tijdens het douchen of zwemmen.
585 goud betekent 14K goud en bestaat uit 58,50% puur goud. Het zal minder snel aantasten dan 9K goud en is beter bestand tegen krassen in vergelijking met goud van hogere karaat.
Verguld
Om zilveren vergulde sieraden te laten glanzen, moet je ze afdoen voordat je gaat douchen of zwemmen. Probeer ook geen parfum, oliën en lotions op de sieraden te spuiten. Deze dingen zullen uiteindelijk de gouden afwerking van deze stukken beschadigen. Ga er dus voorzichtig mee om!
Zilver
Als je je zilveren sieraden een tijdje niet hebt gedragen, kan het zijn dat de kleur wat donkerder is geworden, maar maak je geen zorgen! Gebruik gewoon wat Silvio en een droge doek om je sieraden er weer als nieuw uit te laten zien.
Messing
Messing kan soms na een tijdje dragen een donkerdere kleur krijgen, maar ook dit materiaal is eenvoudig schoon te maken met een droge doek en wat Brasso. Al onze sieraden moeten met zorg en geduld worden behandeld om hun schoonheid te behouden. Naast deze geweldige tips hebben we nog een truc die je leven een beetje makkelijker kan maken; probeer onze kleine ringoorbellen van achteren naar voren in te doen, zo zie je jezelf in de spiegel en is het net wat makkelijker om hem op slot te doen.