Geloof ons; er is geen andere wereld, zoals die uitgevonden door AN x Romy.

Met de hand geselecteerd door Romy Boomsma, de Renaissance collectie vol met haar meest gekoesterde sieraden uit vroegere samenwerkingen. Voor de laatste keer nodigen we je uit in de magische wereld van AN x Romy.

Ontsnap aan het gewone met onze collectie unieke ontwerpen.

Wij zijn, Anna + Nina.

Never-Ending Bracelet

De Never-Ending armband is een uniek sieraad dat een leven lang meegaat. Wij geloven in de magie van sieraden en de alchemie van gevoel. En onze Never-Ending Bracelets zijn het ultieme symbool van een onbreekbare band en eeuwige liefde.

Dit is het perfecte cadeau voor moeders en dochters, broers en zussen, beste vrienden, partners of bruidsmeisjes - de opties zijn eindeloos!

Dopamine dressing

Omarm het plezier van dopamine-dressing met levendige en gedurfde combinaties in een prismatisch palet. Kleed je in gedurfde tinten en creëer die feel-good hormonen. Bepaalde tinten hebben een opbeurend effect op onze stemming en roepen positieve gevoelens op.

Gebruik dus de kracht van kleur en geef je zelfvertrouwen en energie een boost via je garderobe. Met andere woorden, verdubbel de kleur voor maximale impact.

Inside Out

Breng de binnen naar buiten en creëer een verhoogd lente tafel setting met onze collectie prachtige keramische vazen, eclectisch servies en kandelaars in prismatische kleuren.

Breng je dagelijkse zetting naar een hoger niveau, kies een statement centerpiece in een opvallende tint, voeg veel kaarslicht toe en natuurlijk heerlijk eten.