Amy Pokes x Anna + Nina

Met trots kunnen wij mededelen dat je op 25, 26 en 27 oktober in onze Herengracht winkel getatoeëerd kunt worden door de getalenteerde Amy Pokes!!

Amy is een bekende tattoo-artiest in Amsterdam, vooral bekend om haar sierlijke vrouwelijke ontwerp en haar hand poke techniek. Haar naam zegt het al een beetje, maar Amy gebruikt de hand poke techniek voor haar tatoeages. Het tattoo-proces is hetzelfde als bij het gebruik van een tattoo-machine, maar de naald wordt met de hand aangedreven in plaats van elektrisch.  

Speciaal voor ons heeft Amy een selectie flash tattoos gemaakt, elk met een uniek design en een specifiek formaat. De kosten per tattoo zijn afhankelijk van welke flash je kiest. Het is niet mogelijk om een ​​eigen ontwerp in te sturen, je kunt alleen kiezen uit de flash designs die Amy speciaal voor ons heeft ontworpen.

How to book your appointment

Als je een afspraak wilt maken om door Amy getatoeëerd te worden, volg de onderstaande stappen:

  1. Stuur een e-mail naar amypokesinfo@gmail.com met de volgende informatie: de flash die je wilt hebben en de plaatsing op je lichaam. 
  2. Je ontvangt een e-mail van Amy met de datum, het tijdslot en een aanbetaling verzoek. Let op: als je de aanbetaling van € 50 euro niet binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail betaalt, heb je geen afspraak. 

Let op: het is erg belangrijk om op tijd te zijn voor je tattoo-afspraak. Vanwege de beperkte tijd kunnen we niet uitlopen, daarom raden we aan om 10 minuten voor aanvang van je afspraak aanwezig te zijn. Wanneer je niet op tijd op jouw afspraak bent, zijn wij helaas genoodzaakt jouw afspraak te annuleren. 


Voor meer informatie over nazorg, plaatsingen en algemene informatie verwijzen wij naar onderstaande FAQ. 

FAQ

Op welke A+N locatie tatoeëert Amy?

Amy zal tatoeëren op de Herengracht 369 op 25, 26 en 27 oktober.

Welke data zijn beschikbaar?

De beschikbare data om getatoeëerd te worden zijn 25, 26 en 27 oktober van 16:00 tot 21:00 uur. Vanwege de beperkte data en tijden wijst Amy je een dag- en tijdslot toe. Het is niet mogelijk om een ​​voorkeur op te geven. 

Het proces van de afspraak

Je tattoo afspraak begint met Amy die het proces uitlegt en de gekozen flash-tatoeage en plaatsing doorneemt. Indien nodig zal Amy je één-op-één advies geven, zodat je de perfecte plaatsing kunt kiezen die bij je past.

Hierna zal Amy je verwelkomen in de studio en zorgt ze ervoor dat je comfortabel en klaar bent voor je tattoo. Het tatoeëren duurt +/- 30 minuten en Amy zal haar vak zo voorzichtig mogelijk uitvoeren en je voorzien van alle nazorg instructies die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je tatoeage goed geneest, zodat je de rest van je leven van je tatoeage kunt genieten.  

Let op: Draag iets gemakkelijks en comfortabels (bij voorkeur geen nauwsluitende kleding), zodat Amy gemakkelijk bij de plek van jouw voorkeur kan komen.

Plaatsingen die niet mogelijk zijn

Er zijn een aantal plekken die Amy niet tatoeëert, zoals:

ribben, onderrug, onder de borst, binnenkant hand, zijkant vingers, onderkant voet en zijkant voet.

Vereisten om getatoeëerd te worden

Als je getatoeëerd wilt worden moet je 18 jaar of ouder zijn. Wij tatoeëren niet in de volgende gevallen: wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft en wanneer je jonger dan 18 jaar bent. 

Is het mogelijk om een eigen design te tatoeëren?

Helaas is het niet mogelijk om een eigen design aan te leveren. Je kan alleen kiezen uit de flash design die Amy speciaal voor ons heeft ontworpen. 

Prijzen en maten

Elke flash heeft een eigen specifieke maat, alle tattoos die 2-4 cm zijn kosten €150 en de tattoos die 5-6 cm zijn €200. Deze afmetingen kunnen niet worden veranderd. Als je meerdere tattoos laat zetten blijft de prijs per tattoo hetzelfde. 

Annuleringen

Als je niet op tijd bent voor je afspraak moeten wij deze helaas annuleren en krijg je de aanbetaling niet terug. 


Als je de afspraak wilt annuleren kan dat door 24 uur voor je afspraak een e-mail te sturen naar amypokesinfo@gmail.com. In dit geval ontvang je de aanbetaling terug.

Aanbetaling

Voorafgaand je afspraak vragen wij om een aanbetaling. Wij doen dit om er zeker van te zijn dat je toegewijd bent aan je afspraak en om Amy te compenseren in het geval van een last minute annulering. 

De aanbetaling is een deel van de tattoo prijs en wordt bij het afrekenen verrekend. 

Genezingsproces & nazorg

Genezingsproces:

De hand poke techniek laat een minder grote wond achter, waardoor het genezingsproces korter is. Je zult merken dat er weinig tot geen korstjes achter blijven op de tattoo, maar dit maakt het niet minder belangrijk om de tattoo goed in te smeren met Bepanthen.

Na een week kun je alles weer doen met je tattoo.

Nazorg:

Amy werkt met een second skin, dit is een soort pleister die na het tatoeëren op de tattoo wordt aangebracht. De second skin moet je 2/3 dagen op je tattoo houden (je kan douchen met je second skin). Deze second skin beschermt je tattoo tegen vuil, water etc.

Na 2 tot 3 dagen kan je de second skin verwijderen (we raden aan dit onder water te houden). Hierna moet je minstens een week lang 1 tot 2 keer per dag een dun laagje Bepanthen op de tattoo aanbrengen.

Let op: In de eerste week nadat je de tattoo hebt laten zetten raden wij aan om zonnen, de sauna, hot yoga en zwemmen te vermijden.

Mag ik iemand meenemen?

Ja, je mag 1 persoon meenemen naar de afspraak

Let op: Het is niet mogelijk voor je +1 om ook getatoeëerd te worden tijdens jouw afspraak.